Ni kommer väl ihåg nyårsafton? Ett krampaktigt grepp om Champagne glaset, ciggen i ena mungipan, fläckar av filé mignon med bearnaise sås samt smörstekta kantareller på skjortan, lätt fladdrande blick men ändå ett försök till att se allvarlig ut. Sedan kommer kommentaren som är välmenande men får dig att lida senare: "Mitt nyårschlöffte blir att gå ner i vikt... asså."

Dumt sagt, men vi på Ärtans Vänner stödjer dig. Januari middagen blir helt anpassad till den populära och effektiva South Beach Diet. Peta potatisen lite åt sidan och njut olika sorters sill filéer. Lightbeer och Diet-Aquavit. Ärtsoppa med svensk senap. Diet-Punsch. Plättar med diet sylt och grädde. Decaf kaffe. Efter maten blir det snabb marsch till ett gym, som ser ut som en bar, men det är ett gym eftersom vi kör ölhävningar med både höger och vänster arm.

Missa inte detta utmärkta tillfälle att komma i form!

 

Så kan Du också se ut med Ärtans South Beach diet!
(Vit cape/bordsduk ingår ej)

 

South Beach Vänner

Roger Smith Hotel

501 Lexington Ave. @ 47th Street

Torsdagen den 26:e Januari, 2006 kl. 19.00

Anmäl Er genast, dock senast Jan. 20, till:

rsvp@artans-vanner.com

Kvällens värdar: Anders Ingmarsson, Philip Larsson och Erik Lindström

 

Anmälan är bindande, Pacta Sunt Servanda! Avbokningar efter Jan. 20, eller no-shows under kvällen, resulterar i en retroaktivt avgift (underskottet delas). För att undvika att vi hamnar i onåd hos hotellet vill vi i fortsättningen ta in pengar från anmälda som inte kommer. En retroaktiv avgift för No-shows är helt klart den enklaste och bästa lösningen för att garantera Ärtans Vänners framtid på Roger Smith Hotel. Hjälp oss att hjälpa dig!

 

Varmt välkomna!

Tidigare inbjudningar